Persbericht

Frisse lente start voor het Stenen Museum Winkeltje in ‘Keistad’ Lichtenvoorde.

Midden in het centrum tegenover de St. Bonifatiuskerk.
Op dinsdag 21 maart gaan de deuren open op deze nieuwe plek. Voorheen was het Stenen Museum Winkeltje gevestigd in Bredevoort naast Restaurant Bertram maar na 6 jaar was de tijd rijp voor Lichtenvoorde.
Een mooi pandje aan de Rapenburgsestraat die mogelijkheden biedt voor uitbreiding van het assortiment met als specialisme:
– Mineralen, Kristallen en Edelstenen uit de hele wereld
– Boeken en kaarten inspirerend voor jong en oud
Mineralen, Kristallen en Edelstenen uit de hele wereld is gerust uniek te noemen voor Oost Achterhoek. Museum en Winkeltje inéén daarom zijn alle oeroude (museum) stukken ook te koop Zo zijn wij instaat telkens nieuwe exemplaren te laten zien.
Boeken inspirerend voor jong en oud zoals boeken voor een bewust leven, esoterie en antroposofie. Maar ook verhalen-, sprookjes- en prentenboeken van o.a. uitgeverijen Lemniscaat en Christofoor zijn bijzonder als specialisme.

“Beelden voor de ziel “ zo worden de kaarten uit de collectie genoemd met o.a. Maragaret W. Tarrant, Molly Brett, Flower Fairies, (exclusief uit Engeland), Elsa Bescow, Greetje van der Zijpp, Beatrix Potter en anderen. Bekend om hun idyllische illustraties van dieren en sprookjesfiguren in romantische setting.

Exclusieve kunstkaarten met sluiertechniek van o.a. Ronald Tiller Atelier uit Duitsland en Liane Collot d’Herbois. Maar ook inzichts-, emotie-, seizoen-, engelen-, sprookjes- en bloemenkaarten vullen het assortiment.
In het winkeltje is altijd wel iets te vinden voor elk budget allemaal schatten van de natuur. Van kleine snuisterijen, cadeautjes, sieraden, fossielen, sfeerlichten met kaars of lamp, tot decoratieve stukken/ geodes, natuurlijk van steen. Bijvoorbeeld voor ruimtes als woon- en slaapkamers, wachtkamers, kantoren, praktijken, ateliers enz.

Tevens aanverwante producten zoals schelpen, wierook, salie, kaarsen, Lichtwesen producten en Lyra kleurpotloden en meer….!!!
Maar denk ook aan kado bonnen verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.

Welkom van dinsdag t/m zaterdag van 11-17 uur en koopzondag de 1e zondag van de maand.
Voor deze gelegenheid is er voor ieder kind een geluksteentje in deze lentetijd!

Kom eens kijken en laat je verrassen, een ‘keigoed idee!

Stenen Museum Winkeltje Rapenburgsestraat 24a 7131 CZ Lichtenvoorde
Tel 06-83040404 info@stenenmuseumwinkeltje.nl www.stenenmuseumwinkeltje.nl