Stenen

Bij het Stenen Museum Winkeltje vind je een groot assortiment aan Mineralen, Kristallen en Edelstenen allemaal met hun eigen unieke geologie, uitstralingen en werkingen. Voor de verzamelaar maar ook mooie sieraden tot decoratieve stukken, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij het Stenen Museum Winkeltje, natuurlijk van steen!

Stenen zijn geschenken van de natuur en kunnen ons verblijden met hun mooie vormen en kleuren die ook ondersteunend kunnen zijn door hun werking.

De winkel is een beleving op zich. Wij hebben geen webshop! Want hoe leuk kan het zijn om zelf te voelen welke steen bij jou past en je te laten verwonderen door de schoonheden uit de natuur! Dit kun je niet vervangen door iets in een pakketje te doen maar lukt het echt niet om te komen mail ons dan je vraag.

Omdat de mineralen, kristallen, boeken en kaarten steeds wisselen worden ze niet op deze site tentoongesteld of vermeld. Als u meer wilt weten over het assortiment op dit moment kunt u mij bereiken op verschillende mogelijkheden ( zie contactgegevens).

Kom eens kijken en laat je je verrassen !