Een betoverend assortiment
Unieke aandacht voor jou
Betekenisvolle verhalen die inspireren
Een oase van kalmte en rust
Ga naar homepage Stenen Museum Winkeltje logo
Stenen Museum Winkeltje Korte Rapenburgsestraat 7 7131 DD Lichtenvoorde

Disclaimer

De informatie op deze website wordt verstrekt door het Stenen Museum Winkeltje en is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. We streven ernaar om de informatie up-to-date en accuraat te houden, maar we bieden geen garanties voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op de website. Elk vertrouwen dat je stelt in de informatie op deze website is strikt op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Het Stenen Museum Winkeltje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, winst, inkomen of zakelijke onderbreking.

Externe Links

Deze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen. Het Stenen Museum Winkeltje is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze links.

Wijzigingen aan de website en disclaimer

Het Stenen Museum Winkeltje behoudt zich het recht voor om op elk moment en om welke reden dan ook wijzigingen aan te brengen aan de website of aan deze disclaimer. We raden aan om deze disclaimer regelmatig te controleren op updates.

Juridische raadpleging

Deze disclaimer vormt geen juridisch advies en dient niet te worden beschouwd als een vervanging voor professioneel juridisch advies. Voor specifieke juridische vragen of zorgen wordt geadviseerd om contact op te nemen met een gekwalificeerde juridisch adviseur.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met deze disclaimer en de algemene voorwaarden van het Stenen Museum Winkeltje.