Een betoverend assortiment
Unieke aandacht voor jou
Betekenisvolle verhalen die inspireren
Een oase van kalmte en rust
Ga naar homepage Stenen Museum Winkeltje logo
Stenen Museum Winkeltje Korte Rapenburgsestraat 7 7131 DD Lichtenvoorde

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website van het Stenen Museum Winkeltje en alle aankopen die worden gedaan via onze webshop. We vragen je vriendelijk om deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat je gebruikmaakt van onze website of producten koopt. Door onze website te bezoeken of een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Toegang tot de website

1.1. We streven ernaar om onze website 24/7 beschikbaar te stellen, maar kunnen geen garanties bieden met betrekking tot de ononderbroken toegang tot de site. We behouden ons het recht voor om de website op elk moment en om welke reden dan ook tijdelijk of permanent op te schorten of te beƫindigen.

2. Privacy en gegevensbescherming

2.1. We nemen de privacy van onze klanten serieus. Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van onze website stem je in met de praktijken zoals beschreven in ons privacybeleid.

3. Bestellingen en betalingen

3.1. Bij het plaatsen van een bestelling ga je een bindend contract aan om de producten te kopen zoals beschreven op de website.

3.2. Alle prijzen op de website zijn in Euro (EUR) en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Verzendkosten worden apart vermeld bij het afrekenen.

4. Retouren en terugbetalingen

4.1. We streven ernaar om kwaliteitsproducten te leveren, maar als je niet tevreden bent met je aankoop, bieden we een retourbeleid aan zoals beschreven op onze website.

5. Intellectuele eigendom

5.1. Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's en andere materialen, zijn eigendom van het Stenen Museum Winkeltje en zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

6. Betrokken partijen (derden)

6.1. Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze (web)winkel maken wij gebruik van de diensten van Rabobank Omnikassa. Rabobank Omnikassa verwerkt je NAW- en betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer.

Alle genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Rabobank Omnikassa dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen.

Rabobank Omnikassa bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van wettelijke termijnen is toegestaan.