Een betoverend assortiment
Unieke aandacht voor jou
Betekenisvolle verhalen die inspireren
Een oase van kalmte en rust
Ga naar homepage Stenen Museum Winkeltje logo
Stenen Museum Winkeltje Korte Rapenburgsestraat 7 7131 DD Lichtenvoorde

Winkelen met hart en ziel

Bij het Stenen Museum Winkeltje ontdek je een uitgebreid assortiment mineralen, kristallen en edelstenen, elk met hun eigen unieke geologie, uitstraling en helende eigenschappen. Of je nu een verzamelaar bent of op zoek bent naar sieraden en decoratie, hier vind je alles, allemaal gemaakt door Moeder Natuur zelf!

Ontdek ons

Uitgebreide assortiment

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van bijzondere producten die je zullen inspireren en verwonderen. Van schitterende edelstenen en kristallen tot rustgevende kaarten en boeken vol wijsheid, van heerlijke kruiden thee's en natuurlijke wierook die je zintuigen prikkelen tot de harmonische klanken van klankschalen.

Bovendien bieden we ook een scala aan eerlijke, lokale en duurzame fairtrade producten die de wereld een beetje mooier maken. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, spirituele ontdekkingen, een vleugje magie in je dagelijkse routine, of gewoon wilt bijdragen aan een rechtvaardige samenleving, ons diverse aanbod heeft voor elk wat wils.

Locatie

Winkelen in keistad Lichtenvoorde

We heten je van harte welkom in onze winkel, gelegen in het hart van Lichtenvoorde, in de schilderachtige Achterhoek, vlakbij de Duitse grens, in de provincie Gelderland.

Stap binnen en ontdek de schoonheid van de mineralen in onze winkel. Of je nu een verzamelaar bent, op zoek bent naar innerlijke balans of een uniek cadeau zoekt, bij ons vind je het allemaal. Bovendien bieden we diverse workshops en informatieavonden aan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en deze reis van verwondering samen te maken.

't Keienslöppertje

Word ook een Keienslöpper!

Misschien vraag je je af waar de uitdrukking "de Keienslöppers" vandaan komt. Deze naam is een eerbetoon aan Lichtenvoorde, ook wel de "Keistad" genoemd. Deze bijnaam dankt Lichtenvoorde aan een indrukwekkende zwerfkei, met een gewicht van ruim 20.000 kilogram, die in 1874 door 99 inwoners van Lichtenvoorde over een afstand van 4 kilometer versleept werd vanuit het Vragenderveld naar het centrum van Lichtenvoorde. Hieruit ontstond de bijnaam "Keienslöppers," oftewel "keienslepers," die de bewoners tot op de dag van vandaag koesteren.

Openingstijden

Onze winkel is geopend op de volgende tijden:

Dinsdag t/m donderdag 10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Koopzondagen